Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
12°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

Visan ykkönen voitti

Harri Suhonen on iskenyt aivan maalin edestä ottelun ainoan maalin.

Parolan Visan miesten edustusjoukkue pääsi lauantaina Juteinikeskuksen salissa jatkamaan koronan takia keskeytyneitä futsalin Kakkosen pelejä. Vastustaja AC Estudiantes Tampereelta saapui Parolaan vain kuuden miehen joukkueella.

ACE käytti heti ottelun alusta alkaen lentävää maalivahtia saaden viidennen kenttäpelaajan pitäen sen myötä enemmän palloa. Pian tuli selväksi, että joukkue osasi etua hyödyntää. Ensimmäinen jakson puolivälissä Visa otti myös lentävän molarin ja sai otteen pelistä. Molemmat joukkueet kehittivät joitain hyviäkin maalitilanteita, mutta tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toista jaksoa oli pelattu yli puolet, kun Visa vihdoin onnistui maalinteossa. Harri Suhonen viimeisteli maalin Eetu Tapanaisen syötöstä. Maali jäi ottelun ainoaksi, vaikka molemmilla oli paikkansa lisäosumiin. Visan erinomaisesti pelannut maalivahti Jukka Järvinen joutui venymään muutaman kerran game saver-torjuntoihin.

Visa on pelannut puolet sarjan matseistaan, joista on voittanut kuusi ja hävinnyt vain yhden. Sijoitus sarjassa on toinen kolme pistettä Toijalan Pallo-49:n perässä, joka on ainoana Visan kyennyt voittamaan. TP-49 on pelannut yhden ottelun Visaa enemmän.

Visan kakkosjoukkue pelasi heti perään oman Nelosen ottelunsa. Tamperelainen Respect BC aloitti ottelun vauhdilla ja iski kolme maalia ennen kuin Visa tekaisi ensimmäisensä. Vieraat hallitsivat jatkossakin maali-iloittelua ja voittivat peräti 19-5 (2-7). Visalaisista Janne Papunen viimeisteli kaksi maalia. Yhden mieheen tekivät Konsta Kämäri, Santtu Viiman ja Tuomas Rinne.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.