Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Valtuusto nimesi luottamuselimet

Kunnanvaltuustossa kunnanjohtaja Pekka Järveä sijaisti talous- ja henkilöstöjohtaja Pekka Karvonen.

Hattulassa keskiviikkona huhtikuun 26. päivänä kokoontunut kunnanvaltuusto nimesi kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi valtuustokauden jälkimmäiselle puoliskolle edelleen Kari Ventolan (ps.). Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi nimettiin Jiri Kattelus (kok.), toiseksi varapuheenjohtajaksi Päivi Luopajärvi (sd.) ja kolmanneksi Tuomas Nieminen (vas.).

Kunnanhallituksen puheenjohtajaksi valittiin myös edelleen Ellen Rydbeck (kok.), 1. varapuheenjohtajaksi Tuula Mäenpää (sd.) ja 2. varapuheenjohtajaksi Pasi Niemi (ps.). Kunnanhallituksen muiksi jäseniksi valittiin kokoomuksesta Lauri Siukola ja Markus Rantsi, perussuomalaisista Seppo Kopra, sosialidemokraateista Ville Viitanen, keskustasta Anne Riihilahti ja Huomisen Hattulasta Mirka Saarinen.

Elinvoimalautakuntaa johtaa Kattelus ja jäsenet ovat Viitanen, Anna Uschanov (kok.), Timo Ojanen (sd.), Jaana Laine (ps.), Pentti Pietilä (ps.), Teemu Salvisto (kesk.), Nina Aitola (kd.) ja Mari Monto (vihr.).

Toista vahvaa lautakuntaa, sivistys- ja hyvinvointilautakuntaa johtaa Luopajärvi ja jäsenet ovat Pia Yli-Pirilä (kok.), Teija Vekka-Pirhonen (kok.), Ritva Viitala (kesk.), Vesa Perälä (ps.), Heimo Miettinen (kd.), Kari Virtanen (kesk.), Nieminen ja Suvi-Maria Sabel (Huomisen Hattula).

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.