Tiistai 21.03.2023
Nimipäivät: Pentti
Hämeenlinna
Selkeää
1°C
Tuuli: 3 m/s W
 

Yksityishenkilökin pääsee nyt varaamaan Hattulan liikuntatiloja Timmin kautta

Hyvinvointikoordinaattori Mareena Laine (kuvassa vas.) ja työharjoittelija Aino Linnaketo-Joutvuo esittelevät Timmin kautta varattavia Hattulan liikuntatiloja.

Hattulan liikuntatilat ovat joulukuun alusta asti olleet sähköisesti varattavissa Hämeenlinnan seudun yhteisen varausjärjestelmän, Timmin, kautta.

– Seurat ja yksityishenkilötkin pääsevät Timmin kautta hakemaan tiloja käyttötarkoituksen mukaan ja varaamaan niitä kirjautumisen jälkeen, hyvinvointikoordinaattori Mareena Laine kertoo.

Mikäli ei tiloja varatakseen halua rekisteröityä Timmin käyttäjäksi, onnistuvat varaukset myös sähköpostitse.

Mareena Laine kertoo, että varauksia on Hattulankin tiloihin jo tehty uuden järjestelmän kautta. Lisätietoa tiloista ja niiden varusteista voi halutessaan Timmin lisäksi etsiä Hattulan kunnan verkkosivuilta.

– Vapaitakin aikoja yhä löytyy ja esimerkiksi perheet ovat olleet kiinnostuneita tekemään salivarauksia. Erityisesti pienet tilat sopivat perheliikuntaan ja muuhunkin yksityiskäyttöön, rohkaisee Laine.

Järjestelmän kautta varattavissa ovat myös Hämeenlinnan ja Janakkalan liikuntatilat.

Hattula uusinut kuntosalejaan

Hattulassa on viime aikoina uusittu kuntosaleja eri puolilla kuntaa. Yhteiskoulun sali, Pekolan sali ja Tyrvännön kylätalon sali ovat nyt entistä ajanmukaisemmat.

– Kunnassa on kaikkiaan 14 kuntosalia tai kuntoilutilaa. Osa kuntoilutiloista on avoinna vain rajatulle kohderyhmälle. Olemme järjestämässä helmikuun 2. päivänä tutustumisiltaa, johon on kutsuttu mukaan myös yksityisiä kuntosaleja, kertoo Hattulan kuntosaleista ja kuntoilutiloista tietoja kerännyt harjoittelija Aino Linnaketo-Joutvuo.

Kunnan salien käyttäjäksi pääsee täyttämällä tietonsa sähköisesti tai paperille ja hankkimalla joko 3, 6 tai 12 kuukauden käyttöoikeuden. Senioreille ja omaishoitajille kunta järjestää maksuttomia kuntoiluvuoroja joille ilmoittaudutaan senioriliikunnan koordinaattori Pia Vekan kautta.

– Suosittelemme, että vasta-alkajat käyttävät kaupallisia laadukkaampia kuntosaleja, joissa on mahdollista saada myös ohjaus.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.