Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Melkein selkeää
14°C
Tuuli: 1 m/s EI
 

Petäys Resortin kesän valloittavat risteilyt ja rantabuffat

Petäys Resortin kesää ilahduttaa uutuutena Hopealinjan risteilyliikenne, joka kulkee jälleen Petäykseen kesäkaudella torstaisin. Petäys on tänä kesänä 7.6. ja 13.8. välisenä aikana Hämeenlinnasta starttaavan torstain reitin uusin lisäys.

Petäyksessä puolestaan voi viettää kesäpäivän hotellin monien aktiviteettien parissa ja ravintoloiden antimista nautiskellen.

Sisävesiliikenne tuo uutta ilmettä Petäys Resortin kesään.

Sisävesiliikenne tuo uutta ilmettä Petäys Resortin kesään.

– Olemme erittäin innoissamme saadessamme Hopealinjan reitin jälleen poikkeamaan Petäyksessä. Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia palveluita, ja risteilymahdollisuus tuo uusia ulottuvuuksia toimintaamme.

– Risteilyistä ollaan oltu ilahduttavasti kiinnostuneita ja ryhmät ovat löytäneet mukavasti torstain reitin kesäretkiensä ohjelman osaksi, summaa Petäys Resortin hotellinjohtaja Sanna Grön.

Hämeenlinnasta starttaavan reitin varrella voi nähdä ja kokea Vanajaveden monet kasvot aina historiallisesta Hämeen linnasta Aulangon tekosaarille ja Lepaan kapeikkojen kautta Vanajanselälle. Sisävesiristeilyn avulla tutun vesistön voi kokea aivan uudesta perspektiivistä.

Petäys Resortin ravintolamaailma palvelee nälkäisiä risteilijöitä kesäisillä herkuilla, kuten trendikkäällä avocadoleivällä Rantaravintola Kaisassa ja paikallisella Hattulan Herefordilla Ravintola Aarnitulessa. Heinäkuun viikonloppujen uutuus ovat herkulliset Rantabuffat.

Ruokailun jälkeen Petäyksessä riittää tekemistä koko kesäpäiväksi. Asiakkaiden käytössä ovat muun muassa frisbeegolfrata, minigolfrata ja monet muut kesän hittilajit. Uutuutena tulevalle kesälle on mahdollisuus SUP-lautailuun ja melontaan.

Risteilyaluksen kyytiin voi napata myös polkupyörän ja tehdä paluumatkan mukavaa mutkatietä kurvaillen ja maalaismaisemia ihaillen. (Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.