Lauantai 08.08.2020
Nimipäivät: Sylvi, Sylvia, Silva
Hämeenlinna
Selkeää
17°C
Tuuli: 0 m/s EI
 

Apteekki uudistui valoisammaksi

Kirsi Rantala (vas.), Katja Katavisto, Jaana Kuosmanen ja Saija Kinnunen palvelevat asiakkaita uudistuneessa ympäristössä.

Hattulan Apteekki tarjoaa joulukuun 5. päivänä asiakkailleen joulutorttua ja kahvia uudistuksensa kunniaksi. Uudistuksen tavoitteena oli apteekkari Kirsi Rantalan mukaan selkeyttää myymälää ja lisätä hyllytilaa.

– Saimme valikoimaamme paljon enemmän esille. Tila myös tuntuu valoisammalta ja avarammalta matalien hyllyjen ansiosta, Rantala sanoo.

– Apteekki myös tempaisee venyttämällä Black Fridayn Black weekiksi, jota vietämme perjantaista 29.11. torstaihin 5.12. Meillä on tällöin tuote-esittelyitä päivittäin ja huipputarjouksia koko viikon huipentuen torttukahveisiin torstaihin 5.12. Toivottavasti saadaan siihen mennessä jo hyllyopasteetkin.

Apteekin valikoimat uusiutuvat jatkuvasti ja muita uudistuksia kehitellään Rantalan mukaan pikku hiljaa.

Nyt eletään flunssakauden alkuvaihetta, mikä näkyy myös apteekin arjessa. Vuodenajat vaikuttavat muutenkin myyntiin; vitamiinikauppa vilkastuu syyskuun puolella ja keväällä allergialääkitystä aletaan hankkia jo helmikuussa.

Hattulan Apteekin vakituinen henkilökunta on palannut vanhempainvapailtaan ja apteekki on viimeksi kuluneet pari kuukautta palvellut vakituisella henkilökunnallaan.

– Muutosta on tulossa joulukuun alkupäivinä, kun proviisorimme Saija Kinnunen siirtyy yrittäjäksi omaan apteekkiinsa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.