Keskiviikko 07.06.2023
Nimipäivät: Suvi, Roope, Robert
Hämeenlinna
Selkeää
9°C
Tuuli: 3 m/s WNW
 

CHARLOTTA: Hyvinvointipiste toi tarjolle ilta-aukiolot

Parolan keskustassa toimivan Hyvinvointipiste Charlotan yrittäjä Mira Nisumäki pitää nyt alkuviikon päivinä, eli maanantaista keskiviikkoon, liikkeensä ovia auki iltakahdeksaan asti.

– Ilta-aikoja on kyselty ja nyt niitä on tarjolla. Monet pääsevät neljältä töistä ja haluavat kotiin tultuaan syödä ja hengähtää ennen kuin lähtevät liikkeelle, parturi-kampaajan ja hierojan töitä tekevä Mira sanoo.

Mira Nisumäki palasi töihin kuukausi sitten. Hyvinvointipiste Charlotta panostaa asiakkaiden toivomuksesta nyt alkuviikon ilta-aukioloihin.

Mira Nisumäki palasi töihin kuukausi sitten. Hyvinvointipiste Charlotta panostaa asiakkaiden toivomuksesta nyt alkuviikon ilta-aukioloihin.

Mira Nisumäki jäi vauvalomalle viime vuoden toukokuun alussa ja on nyt ehtinyt tehdä yrittäjän töitä taas kuukauden päivät. Noin 10 kuukauden ikäinen vauvakaan ei kuulemma ole potenut eroahdistusta.

– Henkisesti valmistauduin paluuseen jo tammikuusta asti. Yrittäminen on aina ollut suuri intohimoni ja tuntuu hienolta olla takaisin töissä, hän sanoo.

Charlotan asiakaskunnasta on tällä hetkellä noin puolet parturi-kampaamon asiakkaita ja puolet hieronta-asiakkaita.

– Vanhoja asiakkaita on käynyt ja uusiakin ehtinyt tulla, sanoo Mira, joka jo ennen perheenlisäystä ehti toimia noin puolentoista vuoden ajan nykyisellä toimipaikallaan.

Hyvien palvelujen lisäksi Parolan keskustan ilmaiset parkkipaikat vetävät asiakkaita. Vakiokävijöitä on niin Kanta-Hämeenlinnasta kuin Iittalastakin.

Hyvinvointipiste Charlotta palvelee asiakkaita maanantaista keskiviikkoon kello 12–20, torstaisin kello 8.30–16, perjantaisin kello 8.30–14 ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

– Lauantaisin meillä on lapsen kanssa vakioharrastus, josta ei ole haluttu luopua, kertoo Mira.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.