Sunnuntai 13.06.2021
Nimipäivät: Raili, Raila
Hämeenlinna
Selkeää
17°C
Tuuli: 6 m/s PL
 

GOLFJUPAKKA: Riihimäki syyttää teknistä toimea jopa tahallisesta valehtelusta

Yrittäjä Reijo Riihimäki on esittänyt Hattulaan.fi:n toimitukselle tänään sähköpostiviestin, jonka viestiosaan hän on linkittänyt sähköiset suunnittelukuvat golfkentän laajennuksen vaatimista laskeutusaltaista.

Viesti on lähetetty lokakuussa 2019 ja tänään Hattulan johtaville luottamuspäättäjille lähettämässään sähköpostissa Riihimäki kertoo toimittaneensa suunnittelukuvat kuntaan samassa kuussa myös paperisina.

Eilisessä vapaassa kommentissaan Hattulan kunnan tekninen toimi kertoi rakennustarkastaja Jorma Immosen sähköpostista lähetetyssä tekstissä, että “Hattulaan.fi -julkaisun 27.1.2020 kunnalle sähköpostitse ilmoittamaan artikkelin julkaisuajankohtaan mennessä ei ole lupakäsittelyn aikana sekä lausunnoissa edellytettyjä suunnitelma-asiakirjoja mm. tasaus/viivytysaltaiden ja aiemmin käytössä olleen keinonurmen kelpoisuuden osalta toimitettu.”

Riihimäen esittämä viesti kertoisi vastakkaista ja päättäjille osoittamassaan viestissä Riihimäki syyttää kunnan teknisen toimen nimettyjä työntekijöitä jopa tahallisesta valehtelusta. Tekninen osasto puolestaan siteerasi eilen Hattulaan.fi:n toimitukselle journalistin ohjeita, joissa myös kehotetaan totuudenmukaisuuteen.

Ympäristöteknologian insinööri (AMK) Paula Helmi puolestaan on tammikuun 14. päivänä 2020 käynyt ottamassa kokoomanäytteen Hattula Golfin kiinteistöllä olevista tekonurmieristä liukoisuustutkimusta varten.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.