Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Selkeää
29°C
Tuuli: 4 m/s LEL
 

HANKKEET: Hymyä ja Kasvua yritysten avuksi

Hattulalaisilla yrityksillä on huhtikuun lopulla mahdollisuus saada tietoa yritysrahoituksesta ja yrityskehityksestä kahden eri hankkeen järjestämissä tilaisuuksissa. ProAgrian Hymy-hanke järjestää yrittäjätilaisuuden Juteinitalossa tiistaina, huhtikuun 26. päivänä kello 17 alkaen.

Hymy tarjoaa asiantuntija-apua sekä ohjausta yritystoiminnan eri vaiheisiin mikroyrityksille, monialaisille maatiloille ja yritystoimintaa suunnitteleville. Hattulan tilaisuudessa on tarjolla tietoa muun muassa rahoitusvaihtoehdoista, joista kertomassa on myös Linnaseutu ry:n toiminnanjohtaja Jussi Pakari.

Kanta-Hämeen Kasvupolun starttitilaisuus on torstaina, huhtikuun 28. päivänä HAMKin auditoriossa (Visamäentie 35) kello 12 alkaen. Kasvupolulla yritykset pääsevät koettelemaan ja testailemaan ideoitaan sekä kiihdyttämään kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Starttitilaisuuden jälkeen järjestettäviin kahteen Kiitoratapäivään, 2.6. ja 16.6., valitaan hakemusten perusteella 15 yritystä. Kasvupolku huipentuu 18.8. järjestettävään alueelliseen finaaliin. (Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.