Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Hattula Golf avaa joulusesongiksi myymälän Tiiriöön

Hattula Golfin toimisto ja golfmyymälä muuttavat ensi perjantaista alkaen joulun aatonaattoon asti Hämeenlinnan Tiiriöön, Citymarketin yhteydessä sijaitseviin entisiin Tiimarin liiketiloihin. Myynnissä on Hattulan Pro Shopin tuotevalikoiman lisäksi Outlet-hintaan isot erikoiserät muun muassa Cutter & Buckin vaatteita ja Foot Joyn kenkiä.

Hattula Golfin toiminnanjohtaja Jouko Mikkola on mukana valmistelemassa myymälää Tiiriöön.

Hattula Golfin toiminnanjohtaja Jouko Mikkola on mukana valmistelemassa myymälää Tiiriöön.

Hattula Golfin yrittäjä Reijo Riihimäki, joka toimi toistakymmentä vuotta Tiiriössä Citymarket-kauppiaana, kuvailee väliaikaista muuttoa Tiiriöön ennen kaikkea golfin edistämiseksi ja Hattula Golfin jäsenten palvelemiseksi.

– Hattula Golfin yhteyteen tänä vuonna avattu Pro shop on sekin enimmäkseen osa kokonaisvaltaista jäsenten palvelemista. Pelioikeudet ja uudet jäsenyydet ovat toisaalta pääasia, miksi olemme täällä. Haluamme Suomen suurimmaksi golfseuraksi ja olemme jo hyvänä kakkosena, vaikka matkaa kärkeen vielä riittää, Riihimäki sanoo.

Hattula Golfin jäsenmäärän kasvua halutaan jatkaa pelioikeuksien ja jäsenyyksien maltillisin hinnoin. Tarjolla on myös Jouko “Jokeri” Mikkolan vetämä golfin alkeiskurssi sopuhintaan.

Hämeenlinnan ja ympäristön noin 8.000:aa rekisteröityä golfaria ei palvele vakituisesti yksikään vastaava erikoisliike. Hattula Golfin väliaikaistilat ovat kaikkiaan noin 250 neliömetrin kokoiset.

– Joulukuun 5. ja 12. päivänä tarjolla on lyöntipaikka mailojen fittausta varten. Ensi viikonloppuna täällä voi painattaa oman pallonsa tai tiinsä vaikka haluamastaan kuvasta, mahdollisuudet ovat rajattomat. (Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.