Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Hattula Golf esittäytyi yrityksille

Hattula Golfin toiminnanjohtaja sekä pro Jouko “Jokeri” Mikkola ja Antti Riihimäki (yläkuva vas.) esittelivät tiistaina kenttää ja sen oheistoimintoja paikalle kutsutuille yritysvieraille. Lähiseudun yrityksiä edustavat kutsutut kuulivat muun muassa, että kentällä voi järjestää esimerkiksi oman yrityksen sisäiset golfkilpailut tai yrityksen asiakkaille suunnatun tapahtuman.

583_660x440

– Tarjolla on myös golfin valmennuspalveluja ja tapahtumaansa voi yhdistää muitakin liikunta-aktiviteetteja tai koulutuspäivän. Ravintola Pehtoorin saliin saa videotykin ja saliin mahtuu enimmillään 120 henkilöä, Mikkola kertoi.

Sattulassa sijaitseva kenttä sai kehuja jo tänä vuonna järjestetyssä ammattigolfarien PGA Shoot Outissa ja Mikkola kertoi, että myös kentällä äskettäin vierailleet golfopettajat arvioivat kentän kuntoa parhaaksi jopa koko Suomessa.

– Omien kollegoiden suusta tulleet kehut tietysti lämmittävät erityisesti, Mikkola myönsi.

Pienimuotoisemmat tilaisuudet voi järjestää isossa tai pienessä saunatilassa joihin ruokatarjoilut saa tilattua Pehtoorista. Myös Mierolan Silta-Cafesta tuttujen Piia Parrin ja Hanna Viitalähteen hoidossa oleva Pehtoori toimii tilausravintolana talvisin. Kesällä elokuun alkuun asti päivittäin lounasta tarjoavassa Pehtoorissa on salipaikkojen lisäksi 60-paikkainen terassi ja A-oikeudet.

Sisätiloista löytyy myös Hämeen suurin Pro Shop.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.