Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Hattula Villasin mahdollistava Vihtolan asemakaava etenemässä

Suunnittelumateriaalia Hattula Villasin asuinalueesta.

Vihtolan asemakaavaluonnos asetetaan lain edellyttämällä tavalla nähtäväksi 15.2.–15.3. 2022, päätti Hattulan elinvoimalautakunta tiistaina elinvoimajohtaja Kari Uusitalon päätösesityksen mukaisesti.

Asemakaava asetettiin vireille toukokuussa 2021 alun perin Sattulan asemakaavan nimellä. Nimeä on tarkennettu Vihtolaksi vireilläolon aikana saatujen palautteiden perusteella.

Asemakaavoitus on edellytys kunnan ja Hattulan Golfkeitaan välisten maakauppojen toteutumiselle. Maa-alueen ostosta esisopimuksen tehnyt Golfkeidas aikoo toteuttaa Vihtolan alueelle seniorien asuinalueen.

Suunnittelukuva Hattula Villasin asunnoista.

Hattula Villas -nimellä markkinoitavan alueen asuntoja kohtaan on yrittäjä Reijo Riihimäen mukaan ollut kiinnostusta niin paikalliseti kuin Pirkanmaan ja Uudenmaankin suunnalta.

– Se on tässä se positiivinen asia, sillä tarvitsemme Hattulaan hyviä veronmaksajia, ovat he sitten vanhempia tai nuorempia, myhäilee Riihimäki.

Paritaloasunnoista koostuva asuinalue on määrä toteuttaa valmistalorakentamisena, jossa asunnot rakennettaisiin sisätiloissa asiakkaiden toivomusten mukaisin mitoin ja huonejaoin.

– Moduuliasuntojen koot voivat vaihdella 30 neliiömetristä aina 160 neliömetriin, kertoo Riihimäki.

Juha Reinikainen

Suunnittelukuva Hattula Villasin asunnon sisältä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.