Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Hattulaan.fi kaasuttamassa sittenkin kohti uutta toimintavuotta

Uusimpien tietojen valossa Hattulaan.fi ei vielä ole kypsä romuttamolle.

Jopa epätoivoisen sävyiset uutiset lähilehti Hattulaan.fi:n ja julkaisua kustantavan Hattula Media Oy:n tulevaisuudesta ovat kevätauringon ensi säteiden pilkistäessä esiin muuttuneet realistiseksi toivoksi julkaisun jatkumisesta verkkolehtipainotteisena. Verkkolehden lopettamiselle ehdittiin jo määrittää aikataulukin, mutta samalla on koko ajan julkisuudelta piilossa haettu ratkaisua Hattulan oman verkkolehden ja Hämeenlinnan etusivun toiminnan jatkumiselle.

Hattulaan.fi:n ja Hämeenlinnan lähilehti Reska.fi:n jatkajaksi oli alussa tiedossa halukas hämeenlinnalainen toimija, mutta neuvottelut hyytyivät tammikuun pakkasissa lähtökuoppiinsa. Varsinkin Hattulassa on koko ajan ollut kiinnostusta oman kunnan verkkolehden tekijöiksi ja tänään yhtiö on saanut realistisen näkymän siihen, että medialiiketoiminta ja julkaisut voisivat jatkaa.

Hattula Media Oy onkin tänään pitämässään epävirallisessa osakaskokoontumisessa päättänyt perua kaikki aiemmin ilmoittamansa alustavat julkaisujen lopettamiset.

Lisää aiheesta verkossa:

YLE: Hattulalaisten oma verkkolehti lopettaa – painettu lehti loppui jo aiemmin

HATTULAAN.FI: Hattulaan.fi:n alustavaksi sulkemispäiväksi vahvistunut 1.3.2024

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.