Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Hattulaan.fi:n jakelutelineet tyhjenivät ehkä viimeistä kertaa

Hattulaan-lehteä on jaettu näistäkin telineistä 118 kertaa. Jatkosta ei toistaiseksi ole tietoa.

Hattulaan.fi-printtilehden joulukuun numerot ovat maailmalla myös jakelutelineistä.

Tyhjentyneet telineet Hattulasta Parolan K-Supermarketista ja S-Marketista sekä kunnanvirastolta Pappilanniemestä ja Hämeenlinnasta Idänpään sekä Jukolan S-Marketilta on tänään haettu kustantajan varastoon.

Päätoimittaja Juha Reinikainen joka on koonnut ja tuottanut lehden viime vuodet käytännössä yksin ja myös jakanut lehden viimeisimmät 16 numeroa, valmistautuu maaliskuussa alkaviin uusiin, enemmän omaa koulutustaan vastaaviin töihinsä eikä jatka lehden tekemistä.

Lehden jatko on mahdollinen mikäli innokas jatkaja eli ostaja löytyy. Lehtiyrityksen tulos on ollut voitollinen kaksi viimeisintä vuotta ja sitä edeltävät vuodet kirjanpidollisesti tappiollinen ainoastaan P3 Median yrityskaupasta johtuneiden kirjanpidollisten poistojen vuoksi.

Lehti perustettiin kunnanjohtaja Heidi Rämön kaudella varmistamaan Hattulan uutisten esillepääsy mediassa ja kohottamaan kunnan profiilia.

Lehteä lanseerattiin yleisölle muun muassa hyvällä markkinointiyhteistyöllä Steelersin ja Tawast Cycling Clubin kanssa.

Tawast Cycling Clubin huippupyöräilijä Olli Miettinen polki 2010-luvulla SM-menestyksiin Hattulaan.fi:n logo kyljessään.

Muun muassa Steelersin toiminnanjohtaja Noora Lavonen, TCC:n puheenjohtaja Antti Munnukka ja Oma Säästöpankin aluejohtaja Arto Hiltunen lisäsivät aloittavan yhtiön ymmärrystä toimivasta urheilu-yritysyhteistyöstä.

Mikäli verkkolehdille Hattulaan.fi ja Reska.fi ei löydy lain edellyttämää uutta vastaavaa päätoimittajaa ennen maaliskuun 2023 alkua, myös ne loppuvat nykyisten ilmoitussopimusten umpeutuessa.

Artikkelia muokattu 3.1.2024, lisätty yhtiön johdon toiveesta nöyrät kiitokset mediatuotteen lanseerausvaiheessa auttaneille nimetyille tahoille. 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.