Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Hattulaan-lehden juhlanäyttelyn purku alkoi

Kymmenes vuosikerta on menossa toteaa päätoimittaja Juha Reinikainen eli Hattulaan.fi:stä on tullut Vanajaveden Seudun jälkeen pitkäaikaisin Hattulan paikallisjulkaisu.

Hattulaan.fi-lehden juhlanäyttelyn purku Hattulan kirjastolla alkoi tänään lehden päätoimittaja Juha Reinikaisen kerätessä seinämiltä artikkeleja talteen.

– Ei ollut aivan selvää, voinko latoa seinille oman 25-vuotisen tuotantoni helmiä joten tehtiin paikallinen näyttely, Reinikainen kertaa purkutyön ohessa.

– Sitähän journalistin elämä on, kulkemista paikallisten tapahtumien mukana joten ei jäänyt harmittamaan, hän jatkaa kontatessaan lattialla pudonneen nastan perässä.

Lehden alkuvaiheissa pyöräily oli vahvasti esillä Hattulassa ja kunnasta tuli jopa vuoden pyöräilykunta.

– Nyt kun ajan kanssa näitä juttuja katsoo, niin pyöräily on hieman hiipunut ja jalkapallon juniorityö sekä MultiGolf paistattelevat yhä useammassa artikkelissa, huoahtaa päätoimittaja istuessaan välillä toimistotuoliin.

– Tämäkin aamu alkoi osaltani maastopyörälenkillä, sitten tehdään vähän töitä ja iltasella ollaan taas futiskentällä. Ei elämää kannata ottaa niin vakavasti vaikka haluaisikin tuottaa lehtiä Suomen joka niemeen ja notkoon.

U. Kamutapsa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.