Sunnuntai 25.09.2022
Nimipäivät: Kullervo
Hämeenlinna
Pilvistä
7°C
Tuuli: 2 m/s N
 

Hattulalaiset yrittäjät avaavat myymälän Goodmanissa

Kauppakeskus Goodmaniin Hämeenlinnaan avataan huhtikuussa uusi miestenvaatteiden erikoisliike Sentleman. Sentlemanin takana on pitkän linjan kauppiassuku Iisalmesta. Suvulla on ollut vaateliikkeitä Iisalmessa vuodesta 1967 alkaen. Hämeeseen muuton myötä toiminta siirtyy Hämeenlinnaan.

Tällä hetkellä ruoria pitää toisen polven kauppias, Hattulassa asuva Sinikka Kiiskinen, joka on työskennellyt miestenvaatteiden parissa perheyrityksessä vuodesta 1987 alkaen ja kauppiaana vuodesta 1998 lähtien.

Sentleman on nuorekkaalle aikuiselle miehelle kohdistettu palveleva erikoisliike, jonka valikoimiin tulevat kuulumaan miesten puvut, kauluspaidat, neuleet, puuvillahousut, farkut, pikeepaidat, t-paidat, ja asusteet, kuten solmiot, rusetit ja vyöt. Tuotemerkit ovat suomessa tunnettuja keskihintaisia tuotemerkkejä. Yrityksen yhteyteen avataan syksyllä myös verkkokauppa.

Yrityksessä on varttumassa myös seuraavan polven kauppias Krista Jaatinen, joka osallistuu yrityksen toimintaan aktiivisesti liiketalouden opiskelujensa ohella. (Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.