Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Hyvin tehty työ kasvatti Hämeen Remonttitiimistä menestyjän

Vuonna 2008 perustettu Hämeen Remonttitiimi noteerattiin viime vuonna Kauppalehden kasvajan ja menestyjän sertifikaatilla. Yrittäjä Janne Vilén kertoo, että Remonttitiimin periaatteisiin kuuluu hoitaa hommat mallikkaasti loppuun asti.

Yrittäjä Janne Vilén perusti Hämeen Remonttitiimin vuonna 2011. Saneerauksiin erikoistunut yritys on kasvanut noin kymmenen henkilön firmaksi.

Yrittäjä Janne Vilén perusti Hämeen Remonttitiimin vuonna 2008. Saneerauksiin erikoistuneen yrityksen toimitilat ovat Katinalassa.

– Työn laatu, huolellisuus ja laaja palvelu, eli meiltä saa tarvittaessa kaikki rakentamiseen liittyvät työt, Vilén sanoo.

Janne Vilén sai rakentamisen oppinsa isältään, pitkän linjan kirvesmieheltä. Kymmenkunta vuotta töitä vieraan palveluksessa kypsytti oman yrityksen perustamiseen.

– Ensimmäisen työntekijän palkkasin vuonna 2012. Väkeä on yleensä palkattu joka vuosi vähän tilanteen mukaan. Yrityksen tie on ollut vähittäistä nousua ja viime vuosi oli sitten huippuvuosi.

Hämeen Remonttitiimi on perinteinen perheyritys. Janne Vilén perusti yrityksen veljensä Petrin kanssa ja heidän isänsä Pauli tuli mukaan perustamista seuranneena vuonna.

– Omia työntekijöitä on tällä hetkellä seitsemän ja lisäksi pari paikallista Parkanon työmaalla. Minä ja isäni toimimme työnjohtajina.

Yrityksen erikoisalaa ovat saneeraukset ja töitä tehdään myös uudisrakennuksilla.

– Uudiskohteita emme ole toistaiseksi tehneet alusta loppuun, mutta saunaurakointia uudiskohteisiin olemme tehneet kylläkin. Lisäksi asennamme alihankintana Hermanni-taloille lauteita uudiskohteisiin. Yksi kaveri asentaa säännöllisesti pääkaupunkiseudun ja Tampereen seudun kohteisiin lauteita.

Oman seitsemän hengen henkilökuntansa lisäksi yritys työllistää säännöllisesti laatoittajia, maalareita ja muita erikoisammattimiehiä. Hyvän yhteistyökumppaniverkoston avulla saneeraukset onnistuvat lattiasta kattoon.

– Työmaat ovat keskittyneet aika lailla kolmostien varrelle, kuten Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen, Hyvinkäälle, Riihimäelle sekä Hämeenlinnaan ja Parolaan, Hattulan Katinalassa majaansa pitävän Hämeen Remonttitiimin yrittäjä Vilén kertoo.

Viime aikoina Hämeen Remonttitiimi on tehnyt paljon myös putkisaneerauksia omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin. Rakennusalan todellisuus takaa, että missään vaiheessa kasvua jalat eivät ole päässeet irtoamaan maasta.

– Tarjousten kanssa on joka kerta käytävä läpi sama ruljanssi. Kilpailutus urakoissa on nykyään kovaa, Vilén sanoo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.