Lauantai 20.04.2024
Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:
 

Katinalan Lihakaupan makkaralle ykköspalkinto

Lihakauppias Tuomas Mikkola iloitsee tunnustuksesta.

Tammelan makkaramarkkinoille kokoontui tuhatlukuinen joukko makkaran ystäviä ja makkarantuottajia lauantaina kesäkuun 15. päivänä.

Markkinoilla laitettiin järjestykseen makkaraherkkuja ja Katinalan Lihakaupan makkara pärjäsi kisassa hienosti. Makkara voitti ”paras maustettu makkara ”-palkinnon.

Lihakauppias Tuomas Mikkola on kiitollinen.

– Reilun kahden vuoden työ palkitaan mitä parhaimmalla tavalla, olen tehnyt parhaani koko ajan ja palaute on ollut kiitettävää, mutta toki tällainen valtakunnallinen palkinto lämmittää mieltä. Emme tarjoa vain kantahämäläisittäin hyvää vaan ihan koko Suomen mittakaavassa. Tämä on meille tosi upea tunnustus, Tuomas kertoo.

Katinalan Lihakaupan makkaratarjonta on laajaa, kaupalta löytyy jopa kymmeniä erilaisia reseptejä raakamakkaroista perinteisiin makkaroihin. Valinta kisaan lähtevästä tuotteesta olikin haastavaa.

Mikkola kertoo, että valinnan ratkaisi Facebookissa teetetty yleisöäänestys jonka pohjalta chili-
emmental -makkara laitettiin kisaamaan, vaikka kauppiaan oma suosikki raakamakkaroista ehkä olisikin ollut punajuuri-aurajuustomakkara.

– Olen kiitollinen asiakkailleni jatkuvasta palautteesta ja kannustuksesta. Se on auttanut minua sekä jaksamaan että myös innostumaan aina uudestaan ja uudestaan, Tuomas jatkaa.

Lihakaupan vuotta rytmittävät pääsesongit eli pääsiäinen, juhannus, riistakausi ja joulu.

– Näiden välissä on kiistatta haastavia aikoja talousmielessä, mutta onneksi uskollinen kanta-asiakaskunta on auttamassa näissä hiljaisemmissakin jaksoissa. Nyt kesällä asiakaskunta laajenee mökkiläisistä. On hienoa tarjota uudenlaisia ruokaherkkuja asiakkaille, olipa asiakas sitten uusi tai vanha. Hyvä henkilökuntamme on tuki ja turva, kiitos myös heille.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.