Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
13°C
Tuuli: 4 m/s WSW
 

Kodalla voi kypsytellä sekä ajatuksia että ruokaa

Petäykseen on valmistumassa loppuvuonna uusi, useiden asiakkaiden toiveet toteuttava houkutin. Tunnelmallisen, kodan ja laavun ympärille rakentuvan kokonaisuuden täydentää valometsä.

242_685x457

– Tämä lähti liikkeelle kokousasiakkaiden tarpeista, mutta palvelee myös virkistäytymään tulevia asiakkaita. Meillä on tulossa myös majoituspaketti talvilomaviikoille, johon kotakin liittyy, kertoo Petäyksen hotellinjohtaja Sanna Grön.

Kodalla voi paitsi tunnelmoida liekkien valossa, myös saunoa paikalle tarvittaessa tuotavassa traktorisaunassa, nauttia nokipannukahvit ja ruokailla, tai vaikka valmistaa oman ruokansa itse. Alueelle ollaan myös hakemassa anniskeluoikeuksia.

– Vaihtoehdoiksi on tulossa yksinkertaisia mutta hyviä ruokia: lohta, riistapataa, makkaramenuuta ja jälkiruoaksi lettuja sekä tikkupullaa.

Grönin mukaan kota- ja laavumaailmaa ovat toivoneet erityisesti tyky-päivien viettäjät ja ympäristö soveltuu hienosti myös kokousasiakkaille. Valometsästä pääsevät nauttimaan muutkin kuin kotapaketin varaajat.

– Ja jos tänä talvena saadaan tarpeeksi lunta, hiihtolatu kulkee aivan tästä vierestä. Suunnitelmissa on saada hiihtäjille tarjolle mehua ja makkaraa, Sanna Grön kertoo.

Kokousten ja virkistäytymisen lisäksi yhä useamman kävijän vetää nykyään Petäykseen laadukas ruoka.

– Sunnuntaibuffet tunnetaan selvästi jo Hattulaa laajemmin ja kävijöistä moni tulee muualta. Arkisin tänne pääsee Hämeenlinnastakin kahdeksalla eri bussivuorolla, Grön vinkkaa.

Sekä buffetiin että alacarteen panostetaan tosissaan ja Petäys myös on yksi Häme Menua tarjoavista ravintoloista.

– Mukana olevien ravintoloiden keittiömestarit kokoontuvat aktiivisesti pohtimaan uusia raaka-aineita ja tulevia menuja, Grön kiittelee.

Juuri nyt Petäyksessäkin on edessä kaksi kiivainta pikkujouluviikonvaihdetta.

– Pikkujoulukausi on kovimmillaan ja niihin ovat kaikki tervetulleita. Olemme myös paketoineet yhteen pikkujouluruokailut, illan ohjelman bändeineen, majoitukset ja saunat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.