Perjantai 29.03.2024
Nimipäivät: Jouni, Joni, Joonas, Joona, Jonne

Tuuli:
 

Kyläpalvelupäivä avasi päätä toivotuille palveluille Etelä-Hattulassa

Etelä-Hattulassa, Kouvalan maamiesseurantalolla järjestettiin lokakuun puolivälissä ensimmäinen kyläpalvelupäivä. Muun ohjelman lisäksi talolla pääsi tuolloin tutustumaan kahteen hyvinvointiyrittäjään, joilla on valmius tarjota alueella palvelujaan jatkossakin.

Lumoavat jalat -yrityksensä nimissä jalkojenhoitopalvelua tekevä Taina Jokinen kehuu tapahtumaa hyväksi estradiksi itsensä tunnetuksi tekemiselle. Väkeä ei hänen mukaansa ollut paikalla tungokseksi asti, mutta niin ennakkojulkisuus kuin itse tapahtumakin poikivat yrittäjälle töitä.

– Kävin tekemässä alueella yhden asiakaskäynnin jo ennen tilaisuutta ja yhden ryhmähoidon kolmelle tapahtuman jälkeen. Positiivistahan se aina on, kun pääsee esille ja naamaansa näyttämään, hän kertoo.

Kyläpalveluasiamies Elina Leppäsen mukaan myös kyläpalvelupäivässä olleelle hieroja Suvi Suokolle on jo varattu marraskuulle yksi vierailupäivä Kouvalan maamiesseurantalolle.

– Tämä oli kyläpalvelupäivän tarkoituskin, että saadaan päätä avattua palveluille kylällä. Ennakkokyselyn perusteella juuri näille palveluille oli kysyntää, joten emme yrittäneetkään ympätä samaan muuta, Leppänen kertoo.

Varsinaista kyläpalvelupäivää ei ole tarkoitus Etelä-Hattulassa järjestää ainakaan enää tänä vuonna. Hämeen Kylät ry:n Omalta kylältä Hämeessä -hankkeella on valmius olla mukana vastaavien tapahtumien järjestämisessä myös muille kylille.

– Jos joku muu kylä Hattulassa innostuu vastaavasta, niin minuun voi olla yhteydessä, lupaa Leppänen.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.