Lauantai 04.07.2020
Nimipäivät: Ulla, Ulpu
Hämeenlinna
Pilvistä
15°C
Tuuli: 4 m/s EEL
 

LähiTapiola Loimi-Hämeen jokaiseen toimistoon defibrillaattori

LähiTapiolan Innoparkin henkilökuntaa kouluttautumassa 1.7.

Suomessa tapahtuu noin 12.000 sydänpysähdyksestä johtuvaa kuolemaa vuosittain. Sydänpysähdyksen sattuessa tärkeintä on mahdollisimman nopeasti aloittaa elvytys.

Kansalaisten elvytystaitojen ja defibrillaattoreiden eli sydäniskureiden avulla voidaan merkittävästi parantaa äkillisestä sydänpysähdyksestä selviämisen ja toipumisen mahdollisuuksia.

Defibrillaattoreiden hankinta on konkreettinen maakunnallinen turvallisuusteko, jonka kautta LähiTapiola Loimi-Häme haluaa parantaa paikallista ensiapuvalmiutta.

– Elämänturvastrategiamme mukaisesti olemme mukana rakentamassa turvallisempaa elinympäristöä. Defibrilaattorit tulevat heinäkuun ensimmäisellä viikolla
kaikkiin 10 toimistoomme toiminta-alueellamme Kanta-Hämeessä, Etelä-Pirkanmaalla ja Itäisessä Varsinais-Suomessa.  Henkilökuntamme koulutetaan samassa yhteydessä käyttämään sydäniskureita ja osalla on jo ennestään hätäensiapukoulutus.
Oikeanlaisilla elvytystaidoilla kuka tahansa meistä voi pelastaa lähimmäisen hengen. Tärkeää on uskaltaa auttaa, sanoo LähiTapiola Loimi-Hämeen toimitusjohtaja Lauri Riekkola.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.