Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Selkeää
30°C
Tuuli: 1 m/s EL
 

LähiTapiolan toimipiste uudistui

Paikallispalvelupäällikkö Petteri Salminen, palveluneuvoja Anu Koskinen ja edustaja Petri Rantamäki olivat juhlatunnelmissa avajaispäivänä.

Paikallispalvelupäällikkö Petteri Salminen, palveluneuvoja Anu Koskinen ja edustaja Petri Rantamäki olivat juhlatunnelmissa avajaispäivänä.

LähiTapiola Loimi-Hämeen toimisto Hämeenlinnan Prisman yhteydessä avautui huhtikuun alussa uudistettuna. Toimisto sai uuden sisustuksellisen ilmeen lisäksi myös uuden paikallispalvelupäällikön, hattulalaisen Petteri Salmisen.

Salminen työskenteli edelliset 15 vuotta Elisan palveluksessa, viimeisimpänä yritysmyynnin puolella Account Managerina. Yritysten ICT-ratkaisuista yksityis-, ja yrityspuolen asiakkaiden elämän ja menestyksen turvan ratkaisuihin sekä franchising-yrittäjäksi ryhtyminen on sujunut luontevasti.

– Minua on aina kiinnostanut yrittäjyys. Olen nähnyt edellisessä työssäni asiakkaiden intohimon ja palon omaan yrittäjyyteensä ja omaan tekemiseen, Petteri Salminen kertoo.

Muutaman viikon kokemuksella Salmisella on jo näkemys alan tarpeista.

– Ensimmäiset viikot ovat olleet todella vauhdikkaita ja hyvin asiakkaat ovat löytäneet toimistollemme. Henkilökohtaisen vakuutusturvan varmistaville tapaamisille on selvästikin tarvetta.

– Ei ole yhtä tai kahta ratkaisua mikä sopisi kaikille. Kannustankin ihmisiä haastamaan itsensä ja varmistamaan oikean vakuutusturvan. Tässä meidän ammattilaiset osaavat auttaa, Salminen vakuuttaa.

LähiTapiola Loimi-Häme järjestää Sankarikoulutuksia 3.600 henkilölle. LähiTapiola Hämeenlinnan Prisman toimisto järjesti yhteistyökumppaninsa Forssan Turvatekniikan kanssa kaksi koulutusta tiistaina 19.4.. Yhteensä tiistain koulutuksiin osallistui 35 henkilöä.

Maanlaajuinen alkusammutuskoulutus antaa taidot kodin tai jopa ihmishengen pelastamiseen. Maksuttomaan alkusammutuskoulutukseen pääsee jopa 100.000 henkilöä.

Hämeenlinnalainen Minna Salo osallistui Sankarikoulutukseen osittain tutkintonsa edellyttämänä. Minna opiskelee viimeistä vuotta klinikkaeläinhoitajaksi Tampereen Ahlman Instituutissa ja hänen tulee yhtenä koulutuksen osana suorittaa alkusammutuskoulutus.

– Tällaisille koulutuksille on tarvetta. Paloturvallisuusasiat ovat yleisesti kotitalouksissa kehittyneet, mutta käytännön kokemus auttaa toimimaan tarpeen vaatiessa. Meiltä löytyy kotoa palovaroitin ja sammutuspeitto, Minna Salo kertoo.

Salo ei ole aiemmin kokeillut alkusammutusta käytännössä.

– Käytännön harjoitukset olivat kivoja ja yllättävän helppoja. Nopeasti sammui tuon kokoiset tulet.

Sankarikoulutus vastaa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön SPEK:in ja Suomen Palopäällystöliiton AS1-koulutusta. Koulutuksen suorittaneet saavat todistukseksi AS1-alkusammutuskortin. Koulutukseen kuuluu teoriaosuus yleisestä paloturvallisuudesta ja käytännön harjoitus. (Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.