Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

Lammille.fi kasvattaa lähilehtiperheen kolmeen

Tiistaina julkaistu itäisen Hämeenlinnan lähilehti verkossa, Lammille.fi kasvattaa kantahämäläisten lähilehtien määrän kolmeen.

Aluksi vain verkossa julkaistava Lammin, Hauhon ja Tuuloksen lähilehti saa tuekseen kustantajan pitkän kokemuksen verkkolehtibisneksestä, tekniikaltaan valmiin mutta paikallistetun verkkoalustan ja tietyt yhdessä neuvotellut resurssit aiemmin perustettujen Reska.fi:n ja Hattulaan.fi:n kanssa.

– Kustantajalle suuret kiitokset hienosta mahdollisuudesta ja hyvästä yhteistyöstä, jolla on juuret jo 2000-luvun puolella. Tällä toimijatiimillä sekä kustantajan lehtiperheen kolmen lehden nyt jo toimivaksi osoittautuneeseen yhteistyöhön nojaten on hyvä aloittaa uutta, sanoo Lammille.fi:n päätoimittaja Susanna Mattila.

Susanna Mattila.

Susanna Mattila.

Ketjuuntuminen tuo lisää toimintavarmuutta kaikille toimijoille ja myös parhaita paikallisia ideoita voidaan ketjumallissa levittää helposti lehtien yhteiskäyttöön. Mainostajille saadaan tarjolle entistä tuhdimpi alueellinen paketti. Paikallisesta sisällöstä ei aiota tinkiä.

Lammille.fi-sivuston kustantaja on P3 Media Oy.

image

– Viiden vuoden jälkeen alkaa verkkolehtikuvio olla kasassa. Jos löytäisimme Janakkalaan media-alan yrittäjän, voisimme ponnistaa sinne vielä yhden alustan. Näilläkin julkaisuilla voimme jo tarjota mainostajalle liki 30.000 kuukausilukijaa, sanoo P3 Media Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Peltoniemi (Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.