Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Melkein selkeää
14°C
Tuuli: 1 m/s EI
 

Palkinto: K-Supermarket Hattula on alueensa paras

Antti-Jussi Kivi kertoi viime viikolla tehdyssä haastattelussa lähiruoasta ja Hattula Herefordiin liittyvästä yhteistyöstä.

Antti-Jussi Kivi kertoi viime viikolla tehdyssä haastattelussa lähiruoasta ja Hattula Herefordiin liittyvästä yhteistyöstä.

Hämeen ja Pirkanmaan vuoden 2015 parhaaksi K-supermarketiksi on valittu Hattulassa toimiva K-supermarket Hattula. Palkinnon perusteina olivat onnistuminen asiakastyytyväisyydessä, myynnin kehityksessä ja hyvä toiminta osana paikallista yhteisöä.

Valtakunnan ja alueiden parhaat K-supermarketit julkistettiin ketjun palkintogaalassa Helsingissä. Suomen parhaaksi K-supermarketiksi valittiin K-supermarket Mankkaa Espoosta.

K-supermarket Hattulan kauppias Antti-Jussi Kivi iloitsee saamastaan tunnustuksesta.

– Palkinto on osoitus kauppamme ja sen henkilökunnan onnistumisesta asiakkaiden palvelemisessa. Erityinen ylpeytemme on koko alueen paras hedelmä- ja vihannesosasto, leipäosasto sekä tuoretta lihaa, kalaa ja valmisaterioita tarjoava palveleva Herkkutori. Pystymme tarjoamaan laadukkaita tuotteita pysyvästi edulliseen hintaan.

Raati painotti valinnoissaan kaupan asiakastyytyväisyyttä, myynnin ja asiakasmäärän kehitystä sekä herkullisen ja ruokaisan ostosympäristön luomista asiakkaille.

– Antti-Jussi on näkyvä kauppias kaupalla ja testaa jatkuvasti uusia asioita, raati kiittelee.

K-supermarket Hattulassa työskentelee 16 hengen ammattitaitoinen henkilökunta.

K-supermarket Hattula on ollut Hattulaan.fi:n ilmoittaja-asiakas lehden ensimmäisestä numerosta asti eli myös koko Antti-Jussi Kiven kauppiasajan. Kivi aloitti kauppiaana Hattulassa marraskuun 2014 alussa ja kertoi muun muassa arvostavansa odotusten ylittymistä.

Hattulaan.fi onnittelee lämpimästi K-Supermarket Hattulaa, sen henkilökuntaa ja kauppias Antti-Jussi Kiveä saavutuksesta. (Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.