Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Selkeää
16°C
Tuuli: 0 m/s EEI
 

Parolan Kotipizza-ravintolan myynti kasvoi 42 prosenttia

Kotipizza-ketju palkitsi Parolan Kotipizzan franchising-yrittäjän Aki Sipilän parhaasta myynnin kasvusta. Palkinto annettiin ketjun vuosittaisessa Syysseminaari-tapahtumassa. Aki Sipilä on toiminut Kotipizza-yrittäjänä keväästä 2014 saakka. Aktiivinen yrittäjä on lyhyessä ajassa saanut myynnin kasvuun. Perheessä on toinenkin Kotipizza-yrittäjä. Sipilän vaimo pyörittää Lohjan ja Kirkkonummen ravintoloita.

Parolan Kotipizza-ravintolan myynti kasvoi 42 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen, mikä nykyisessä taloudellisessa tilanteessa on erinomainen tulos. Sipilälle myönnettiin palkinto myynnin kasvusta sarjassa M (myynniltään keskisuuret ravintolat).

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain Syysseminaari-tapahtumassa. Paras kasvu-palkinnot myönnetään asiakasmäärän prosentuaalisesta ja kappalemääräisestä kasvusta sekä myynnin prosentuaalisesta ja euromääräisestä kasvusta. Asiakasmäärän kehittymisestä palkittiin yrittäjiä tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

Paras kasvu -palkinnot myönnetään kolmessa sarjassa: sarja L (yli 30 000 euron kuukausimyynti), sarja M (20 000-30 000 euron kuukausimyynti) ja sarja S (alle 20 000 euron kuukausimyynti). Asiakasmäärien ja myynnin kehitystä on vertailtu ajanjaksolla 1.1.–31.7.2015 ja 1.1.–31.7.2014.

Suomessa on lähes 270 Kotipizza-ravintolaa. (Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.