Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Selkeää
16°C
Tuuli: 0 m/s EEI
 

Parolan Pyörähuollosta tuli Trekin jälleenmyyjä

Viime keväänä toimintansa aloittanut Parolan Pyörähuolto on nopeasti laajentanut toimintaansa myös Trek-pyörien merkkiedustajaksi. Yhdysvaltalaisen Trekin filosofiana on myydä kaikki pyöränsä jälleenmyyjien kautta, eli korostaa palvelun ja osaamisen laatua.

– Syyskuun alussa sain jälleenmyyntioikeudet yhdelle maailman suurimmista pyörämerkeistä. Heillä kriteerit myyntipaikan osaamisen suhteen ovat aika korkeat ja myyjällä pitää olla hyvä ymmärrys pyöristä. Trekiä ei esimerkiksi saa lainkaan nettikaupoista vaan luovutus tapahtuu aina jälleenmyyjältä, sanoo yrittäjä Antti Munnukka.

Antti Munnukka uskoo, että Fatbike-pyörien suosio jatkaa kasvuaan.

Antti Munnukka uskoo, että Fatbike-pyörien suosio jatkaa kasvuaan. Trek Farley 5 on yksi hyvä vaihtoehto talvi- ja maastopyöräilijälle.

Myös Parolan Pyörähuollon valmennuspalvelut ovat laajentuneet.

– Tawast Cycling Clubin kanssa perustetun tiimin lisäksi monet aikuiset kuntoilijat ovat löytäneet valmennuspalvelut. Heidän kanssaan tähdätään Aulanko MTB:n tai Tahko MTB:n tapaisiin tapahtumiin. Siihen nähden, mitä yritykseen olen pystynyt panostamaan, asiat ovat menneet juuri siihen suuntaan kuin pitikin.

Trek tarjoaa pyöriä niin maantieajoon, aika-ajoon, maastoajoon kuin talvipyöräilyynkin, jossa viime syksyn hittituotteeksi koko toimialalla nousivat Fatbiket. Niissä runkogeometria on maastopyörämäinen, mutta renkaat jopa viisi tuumaa leveät.

– Pyörä on alun perin kehitetty Alaskassa jäätikkökisoja varten, Munnukka tietää.

Fatbikejä on myyty Suomessa viitisen vuotta, mutta vasta viime syksynä ne nousivat niin suosituiksi, että tuotteet loppuivat sekä monilta kaupoilta että maahantuojilta. Nyt ainakin Trek on varustautunut vahvasti mahdolliseen kysyntään.

– Tämän sesongin tuote on Trek Farley 5, joka on yksi markkinoiden parhaita tähän hintaluokkaan. Renkaan leveys on viisi tuumaa, kun se useimmissa muissa pyörissä on neljä tuumaa. Leveys antaa lisää vakautta erityisesti talvikeleillä.

Pyörästä löytyy kiinnikkeet myös retkeilytarvikkeita varten, jos pyörällä halua suunnata pidemmälle reissulle.

– Plussaa ovat myös paremman jarrutustehon takaavat hydrauliset levyjarrut ja ajettvuuteen ketteryyttä antava lyhyt takahaarukka.

Alle 2.000 euron ohjevähittäishinnalla saa välineen, jolla on arvoa myös pyörää vaihdettaessa.

– Varaosien saatavuus Trekillä on myös aivan eri luokkaa, kuin esimerkiksi halvemmilla marketpyörillä.

Parolan Pyörähuollon suunnitelmissa on edelleen kehittää esimerkiksi huollon palveluja.

– Suunnitelmissa on sähköinen pyörän huoltokirja, jonka tietoja asiakas itsekin pääsee tarkastelemaan.

(Hattulaan.fi)

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.