Pehtoorin Piian pikkujoulupöytään iso kutsu
Isolla porukalla on hauska juhlia. Tämä tiedetään Ravintola Pehtoorissa, jonka jouluherkkujen ja hyvän ohjelman pariin kutsutaan kaikki pikkujoulumieliset, olipa liikenteessä sitten perhe- tai kaveriporukalla tai yrityksen nimissä.
Hattula Golfin yhteydessä toimiva tilausravintola Pehtoori on vuoden verran ollut osa Piia Parrin ja Hanna Ahava-Viitalähteen liiketoimintaa.
Vuosikello on pyörähtänyt niin, että työn alla on toista kertaa Pehtoorin Pikkujoulut.
Ohjelmallisten iltojen vetonaulana yrittäjät mainostavat Piian Joulupöytää, jonka antimissa on oululaistakin osaamista.
– Menu on tuttu kaloineen, laatikoineen ja kinkkuineen, mutta kyllä maustamisessa on esimerkiksi joulusillin osalta omat pohjoisen konstinsa.
Pehtoorin tilavassa keittiössä valmistetaan viime vuoden malliin myös laatikot ja kinkut joulunajan noutomyyntiä varten. Uunia yrittäjät lämpenevät erikoisesti kehumaan.
– Herranjestas, se on kunnon puu-uuni, jonka arinallakin on syvyyttä 2,5 metriä. Seitsemän kinkkua paistuu yhdellä kertaa.
Pehtoorissa voi tilauksesta järjestää ympäri vuoden perhejuhlia ja yritystapahtumia. Laskiainen, vappu ja äitienpäivä keräävät taas salin täyteen.
Pehtoorin keittiö toimii myös catering-pohjalta.
– Tilauksia räätälöidään tarpeen mukaan. Catering on iso osa toimintaamme. Pehtoori on auki läpi vuoden.
Pehtoorin yrittäjät tunnetaan jo hyvin Mierolan Silta Cafén yrittäjinä. Sitä ei monikaan tiedä, että yritys on myös yksi Hattulan suurimpia kesätyöllistäjiä.
Tänäkin kesänä kahvilan ja jäätelökioskin palkkalistoilla oli noin 60 kesätyöntekijää. Työsuhteet kestivät muutamasta viikosta kuukausiin.
Ilkka Peltoniemi
Jätä vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.