Tiistai 16.08.2022
Nimipäivät: Aulis
Hämeenlinna
Selkeää
26°C
Tuuli: 4 m/s IEI
 

Pienkone- ja venehuolto muutti Merveen

Entiset Prima-Mausteen toimitilat Hattulan Merven teollisuusalueella ovat saaneet uuden omistajan Markus Pojanluomasta. Tyrvännössä asuva Pojanluoma siirtää tiloihin yritystensä, eli aiemmin Hämeenlinnan Kantolassa toimineen Pienkone- ja Venehuollon sekä Laertes Oy:n toiminnan. Huoltoyrityksen toiminta Kantolassa on jo loppunut ja asiakkaita palvellaan nyt Hattulassa samalla, kun toimintaa uusissa tiloissa käynnistellään.

573_660x440

Alansa johtavaksi yritykseksi Hämeenlinnan seudulla luokiteltava Pienkone- ja Venehuolto on perustettu vuonna 1993 ja Pojanluoma itse on työskennellyt konekorjauksen parissa nuoresta pitäen.

– Ei koulu maistunut nuorena niin isä laittoi minut traktorinkorjauskouluun. Huolsin traktoreita muun muassa Sattulan Teboililla, hän muistelee.

Kantolassa yritys ehti toimia kolmessa eri paikassa.

– Tämä paikka tuli tietooni joulun aikaan ja tämä on nyt viimeinen siirto. Tässä ollaan loppuun asti. Vuoden päästä rakennamme pihaan vielä yhden hallin lisää talvisäilytystiloiksi, suunnittelee kotikunnastaan Hattulasta jo aiemmin toimitiloja hakenut yrittäjä.

Pienkone- ja Venehuolto on useiden merkkien valtuutettu myynti-, huolto- ja varaosaliike. Talvisäilytyksessä yrityksellä on tyypillisesti 100–120 venettä isoista veneistä soutuveneisiin ja vesiskoottereihin.

– Viisi kaveria tämä työllistää ja olemme vielä palkkaamassa yhden uuden työntekijän, Pojanluoma kertoo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.