Sunnuntai 24.03.2019
Nimipäivät: Gabriel, Kaapo, Kaappo, Kaapro
Hämeenlinna
Selkeää
0°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Romukioskin avajaisissa riitti väkeä, tulossa myös itsepalvelupiste

Antti Mäkinen sai tuomistaan romuista rahallisen kompensaation Romukioskin Satu Halliselta.

Metalliromun kierrätykseen erikoistunut Romukioski avasi tiistaina Parolan toimipisteensä Merventiellä. Romukioskin ovet ovat avoinna osoitteessa Merventie 58 aina tiistaisin kello 14–17. Kierrätyskelpoisen metalliromun tuonti on ekoteko ja lisäksi romusta on luvassa selkeä rahallinen korvaus.

– Toin akkuja, joita normaalisti olen kierrättänyt Kiertokapulan kautta, kertoi ensimmäisten joukossa asioimaan tullut Antti Mäkinen.

Akkujen lisäksi asiakkaiden kuormista löytyi muun muassa kaapeleita.

– Ihanaa, että ihmiset ovat niin valveutuneita, että haluavat tuoda romut heti oikeaan paikkaan, iloitsi Satu Hallinen Romukioskista.

Avajaismakkarat maistuivat Romukioskin avajaisissa Hattulassa.

Romut punnitaan ja hinnaston mukainen hyvitys maksetaan heti paikan päällä. Parolan toimipiste on Romukioskille neljäs ja lisäksi yrityksellä on yksi franchise-periaatteella toimiva piste.

Hattulan pisteen Romukioski avasi Hallisen mukaan asiakkaiden toiveesta.

– Kiersimme viime kesänä kauppa-autollamme myös Hämeenlinnassa johon tuli paljon hattulalaisia romun tuojia. Myös Lempäälän pisteessämme asti on käynyt ihmisiä Hattulasta. Tänne on myös luvassa maailman neljäs Romukioskin itsepalvelupiste, lupaa Hallinen.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.