Sunnuntai 03.12.2023
Nimipäivät: Meri, Vellamo

Tuuli:
 

Supermarketin rakennukseen uusi lounaskahvila-pizzeria

Hattulan K-Supermarketin rakennukseen on tehty syksyn aikana tilat 120 neliömetrin ravintolalle valmistuskeittiöineen ja ilmastointeineen. Alun perin afganistanilaistaustaisen, Venäjältä Suomeen vuonna 2003 tulleen Amin Yusufin on määrä avata Parolan Lounaskahvila Pizza – Kebab -nimellä toimiva yrityksensä marraskuun aikana.

Amin Yusufi aikoo löytää yritykselleen markkinaa Parolan kebab-pizzerioiden joukossa myös pihveillä, hampurilaisilla ja wingseillä.

Amin Yusufi aikoo löytää yritykselleen markkinaa Parolan kebab-pizzerioiden joukossa myös pihveillä, hampurilaisilla ja wingseillä sekä kahvilatuotteilla.

Yusufi on toiminut ravintola-alalla vuodesta 2007 ja hän on viimeksi pitänyt Katisten pizza-kebabia Hämeenlinnassa. Jatkossa hänen on määrä keskittyä toimimaan pelkästään Hattulassa ja luultavasti palkata yksi työntekijä.

Kuntakeskustassa toimii piakkoin siis jo puolenkymmentä ruokaravintolaa tai pizzeriaa.

– Listallemme tulee myös pihvejä, hampurilaisia ja wingsejä sekä kahvilatuotteet, Yusufi kertoo suunnitelmistaan löytää markkinoita Parolan kohta jo varsin tiiviistä ravintolakeskittymästä.

Kotiinkuljetukset ja lounasajan ruokahinnoittelut tulevat kuulumaan palvelupalettiin.

Liiketilat Hattulan K-Supermarketin aulassa ovat muutenkin täydentymässä sillä valmistelut ovat käynnissä myös sisustusliikkeen avaamiseksi.

– Hienoa, että saadaan lisää toimijoita. Kyllähän se tuo lisää kaikille, kun saa monipuolisen tarjonnan yhdellä kerralla, kannustaa K-Supermarket Hattulan kauppias Antti-Jussi Kivi.

Juha Reinikainen

1 kommentti

 1. Kanta-hattulalainen:

  Reipas yritys. Aika näyttää, riittääkö kaikille asiakkaita.
  Yusufi on hyvä esimerkki maahanmuuttajien mahdollisuuksista Suomessa…Kyllä se on yrittäjäpolku, joka vie nopeimmin leivän syrjään. Voisi ajatella, että tilausta olisi myös leipomotuotteille…
  Hattulako ei sitten kuitenkaan ole keventämässä Suomen pakolaistaakkaa?
  Minusta Nasta-kunta on ollut sen verran notkea liikkeissään, että täällä keksittäisiin ihan oma tyyli maahanmuuttajien työllistämiseenkin?

   

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.