Tiistai 25.06.2019
Nimipäivät: Uuno
Hämeenlinna
Pilvistä
19°C
Tuuli: 4 m/s L
 

Thess Torkkel tekee hattulalaisista kauniita 15 vuoden kokemuksella

Thess Torkkelin yritys Thess Wellness on toiminut Parolanhovissa jo 15 vuoden ajan. Yritys aloitti liikekeskuksen toisella puolella ja muutti sieltä nykyisiin tiloihinsa.

Parolanhovissa toimivalle Thess Wellnessille tuli kesäkuussa täyteen 15 vuotta yritystoimintaa. Yrittäjä Thess Torkkel on vähitellen lisännyt palveluvalikoimaa niin, että Thess Wellness nykyisin on paitsi kauneushoitola, myös kynsistudio. Palveluvalikoimaan kuuluu myös hieronta sekä jalka- ja käsihoidot.

– Kosmetologialalla ei voi elää pelkillä kasvohoidoilla, sanoo itseään muun muassa Saksassa ja Yhdysvalloissa asti kurssittanut Torkkel.

Yksinyrittäjänä toimiva Torkkel saa palvella paitsi hattulalaisia, myös esimerkiksi hämeenlinnalaisia, iittalalaisia ja toijalalaisia asiakkaita. Asiakkaina käy myös eri puolilta maata saapuvia lähiseudun mökkeilijöitä.

– Asiakkaita on tullut paljon suositusten perusteella. Oma työ tuntuu edelleen kiinnostavalta ja mielenkiintoiselta eli olen varmasti oikealla alalla. On myös hienoa, että asiakkaat luottavat käsittelyyni, sanoo kauneushoitajan pohjakoulutuksen turvin alalle lähtenyt Torkkel.

Thess Torkkel asuu Hattulassa josta hänen miehensäkin on kotoisin. Vapaa-ajalla vastapainoa yrittäjyydelle antaa liikunta, kuten kävely, juoksu ja kuntosali, vaikka takavuosina tullut polvivamma rajoittaakin vauhtia nykyään jonkin verran.

Thess kertoo olevansa kiitollinen kaikille asiakkaille jotka vuosien varrella ovat olleet turvaamassa yrityksen toiminnan. Palveluasenteekseen hän kertoo, että asiakas toivoo ja hoitajan velvollisuus on kuunnella ja toteuttaa toiveet.

– Sitä tehdään mitä asiakas toivoo, mutta asiakkaat ovat kyllä valmiita kuuntelemaan myös ammattilaisen näkemystä.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.