Torstai 26.05.2022
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina
Hämeenlinna
Pilvistä
13°C
Tuuli: 1 m/s EEI
 

Toimintatuki yksinyrittäjille huomisesta alkaen haettavissa Hattulassa – myönnetään hakemisjärjestyksessä!

Hattulalaiset yksinyrittäjät voivat huomisesta (pe 17.4.2020 klo 8 alkaen) alkaen hakea Hattulan kunnalta 2.000 euroa kertakorvausta koronavirustilanteen aiheuttamien taloudellisten menetysten korjaamiseksi. Tuki on harkinnanvarainen ja sitä myönnetään kunnalle myönnettyjen määrärahojen puitteissa hakukriteerit täyttäville yrityksille hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Tukea on tarjolla 177.590 euroa ja tukea jaetaan 88 yritykselle. Hattulan yritysneuvonta sekä Hämeen uusyrityskeskus auttavat Hattulan yrityksiä rahoituksen hakemisessa ja neuvoo hakemiseen liittyvissä asioissa.

Yksinyrittäjän toimintatukeen ovat toiminnan oikeudellisesta muodosta ja rahoitustavasta
riippumatta oikeutettuja yrittäjät tai ammatinharjoittajat jotka ovat päätoimisia yksinyrittäjiä (yksinyrittäjätuen edellytyksenä on päätoiminen yrittäjyys, jolloin lähtökohtaisesti ei tule olla muuta tuloa, kuten eläke- tai palkkatuloa työsuhteesta), joiden yrityksen YTJ:n mukainen kotipaikkakunta on Hattula, joiden taloudellinen toiminta on ollut kannattavaa ennen koronaepidemiaa, joiden taloudellinen tilanne on merkittävästi heikentynyt koronaepidemian johdosta 16.3.2020 alkaen ja joilla a) ei ole verovelkaa tai b) verovelkaan on Verohallinnon hyväksymä maksusuunnitelma.

Haku yksinyrittäjille avautuu 17.4. klo 8. LINKKI HAKULOMAKKEESEEN.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.