Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

Vaalilehden jakelu etenee vaihtelevissa oloissa

Pelättyä parempi jakelukeli ja työaikojen kohtuullistaminen ovat pitäneet Hattulaan.fi -printtilehden maaliskuun numeron jakelutahdin jonkin verran totuttua hitaampana. Sen verran ultralokaaleja ollaan, että muun muassa Hatusen Liikenne on ehtinyt saada aikanaan Hatunen Racing Teamia edustaneelta jakajalta lehden, jonka jutussa kerrotaan, että he ovat myyneet liikenneyrityksensä mutta pyöräkauppa jatkaa entistä tarmokkaammin.

Noin kahdeksan tunnin yhtäjaksoisiin työpäiviin siirtyminen lounastauolla ja kahdella kahvitauolla tai kahteen neljän tunnin vuoroon pidemmällä kahvitauolla samoin kuin eilinen lumimyräkkä aiheuttavat sen, että lehden jakelu venyy ainakin torstaille.

Jakelutyö sujui tänään aurinkoisessa säässä.

Eiliset vaikeat liikenneolot ja joidenkin vaaratilanteiden näkeminen täydentyivät tänään poliisiuutisissakin mainitun törmäyspaikan ohi ajamisella. Se muistuttaa henkilöstöämme, että tärkeintä työn etenemiselle on, että työ etenee eikä pysähdy.

Tänään jakelutyö tulee etenemään vielä Katinalan suunnalla ja kenties Keskus-Parolassa, josta iso osa kuitenkin jää huomenna jaettavaksi.

Kiire ja hoppu, elämän loppu, kuuluu vanha sanonta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.