Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Selkeää
16°C
Tuuli: 0 m/s EEI
 

“Ylpeä henkilökunnasta ja asiakkaista”

Hattulan K-Supermarketilla tarjottiin perjantaina kakkukahvit. Juhlintaan oli syytä, sillä kauppa palkittiin viime viikolla Hämeen ja Pirkanmaan parhaana K-Supermarketina.

Leena Lassila toi myös palkinnon kauppias Antti-Jussi Kivelle. Kukkapaketti oli iloinen yllätys alueensa parhaan supermarketin kauppiaalle.

Kaupan asiakas Leena Lassila toi onnittelunsa kauppias Antti-Jussi Kivelle. Kukkapaketti oli iloinen yllätys alueensa parhaan supermarketin kauppiaalle.

– Täysillä tehdään sitä työtä missä ollaan ja täällä on vielä paljon tehtävää. Asiakastyytyväisyydestä palkinto tulee ja asiakastyytyväisyys on pystyttävä lunastamaan joka päivä, kauppias Antti-Jussi Kivi pohti.

Kakkulevy hupeni hyvää tahtia ja myös osa asiakkaista toi muistamisensa kauppiaalle.

– Olen ylpeä henkilökunnasta ja asiakkaista. Henkilökunta on omaksunut nopeasti minun tapani tehdä kauppaa.

Kauppias Kivi on tyytyväinen henkilökuntaan kykyyn omaksua hänen toimintatapansa. Kahvitarjoilussa mukana oli myös Jessica Mantila.

Kauppias Kivi on tyytyväinen henkilökuntansa kykyyn omaksua hänen toimintatapansa. Perjantaina kahvitarjoilussa oli mukana myös Jessica Mantila.

Tähän tapaan kuuluu paitsi lähiruoka-ajattelun korostaminen, myös se, että asiakkaiden kanssa ollaan tekemisissä. (Hattulaan.fi)

IMG_4571

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.